banner.png

 

Átalakuló Pécset fogadunk

Véget ért az első kör, 13 mérkőzésen túl vagyunk. 5 alkalommal győztesként, 8-szor vesztesként hagytuk el a pályát. Bár eddig hektikusan alakul a szezon, az látható, hogy a rajthoz képest komoly fejlődésen ment át a csapat. És ha már rajt: első mérkőzésünkön a PVSK vendégeként szerepeltünk, most hétvégén pedig itt az alkalom a visszavágásra. Szeptemberben simán, majdnem kétszer annyi pontot szerezve győztek a pécsiek, igaz, az első félidőben még jobban tartottuk magunkat, de a végére kinyílt az olló. A legutóbbi fordulóban pécsi rangadót játszottak, amelyből a vártnál simábban jött ki győztesen az NKA, ez pedig nem maradt következmények nélkül a túloldalon. Juhász Olivér távozott a csapat éléről, de Bán Gábor arról is beszélt, hogy nem csak a vezetőedző felelősségét vették elő házon belül: „mielőtt bárki azt gondolná, hogy most egyedül Olivér „viszi el a balhét”, gyorsan elmondom, hogy az NKA elleni produkció nem maradt következmények nélkül a játékosok tekintetében sem. Az idei évből még két tétmeccsünk van hátra. A szerdai, Kecskemét elleni Hepp Kupa-mérkőzésen illetve hétvégén, a TF elleni idegenbeli bajnokin Rab Gyula és Andrija Csirics fogja irányítani a csapatot, a hogyan tovább kapcsán pedig elkezdjük az egyeztetéseket a tulajdonosokkal.”

Ennek fényében nehéz megjósolni, hogy mire számíthatunk, de minden bizonnyal egy felrázott, emocionális ellenfélre kell készülnünk.Ami a mieinket illeti, Nagykőrösön váratlan vereségbe szaladtunk bele a legutóbbi fordulóban, reméljük most sikerül a hazai pályán megszokott arcunkat mutatni. Kettes poszton különmeccs várható: Dancsecs 20 pont feletti átlagával, 3. a pontlistán, a Pécsi Harler előzi meg közvetlenül, míg a Val-listán is mindketten ott vannak a legjobb 10-ben, de ott fordított sorrendben.

Szombaton, 18:45-től várunk mindenkit a Sport11-be! Hajrá TF!

Rólunk

Köszöntjük Önt a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS kosárlabda csapatának hivatalos honlapján. Folyamatosan bővülő oldalunkon megtalálható minden, a csapatainkkal kapcsolatos fontos információ és elérhetőségeink is.  Kellemes időtöltést kívánunk weblapunk böngészéséhez!

Utánpótlás

Sportszervezet neve: Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület
Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Levelezési cím: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Elnök: B. Sárkány Rita +36(20) 989-9585
Ügyvezető: Sárkány Zoltánné +36 (20) 989-6869
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail: info@tf-budapest.hu

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585

Impresszum

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület-et illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYER Sportegyesület engedélyével lehetséges. A weboldallal kapcsolatos kérdések, hibabejelentések esetén írjon az info@tf-budapest.hu címre.

Kapcsolat

NB1/B

Sportszervezet neve: Tehetseges Fiatalok Kft
Székhely: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Levelezési cím: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Ügyvezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585