banner.png

 

Fővárosi rangadó után és előtt

Az elmúlt hétvégén vereséget szenvedtünk a MAFC otthonában, most pénteken egy másik budapesti rivális ellen lesz lehetőség a javításra: az Óbudai Kaszások csapatát fogadjuk a Sport11-ben.

A Lakits András vezette csapatot nem sikerült féken tartani, már az első félidőben 58 pontot szerzett a MAFC, amivel szemben mi 44 egységet gyűjtöttünk. Ez is mutatja, hogy a támadógépezet jól működött, a pontzuhatagból, a rohanásból viszont nem jöttünk ki jól összességében. Sajnos a fordulás után sem változott a játék képe, a 3. etapban is 20 fölé jutott a házigazda. A záró negyedet ugyan sikerült megnyerni, a lényegi dolgokat ez már nem befolyásolta.

Beák Gábor: Gratulálok a MAFC-nak, nagyon jó mérkőzést játszottak. Az elején partiban tudtunk lenni, de az ellenfélnél sok rutinos játékos van, ezt ki is használták. A védekezésünk nem állt össze úgy, ahogy szerettem volna. Remélem, a következő mérkőzésen jobban teljesítünk majd.A jobb teljesítményhez minden bizonnyal jobb dobóforma, és kevesebb eladott labda szükségeltetik majd. Azonban ne menjünk el a pozitívumok mellett sem. Állandóan húzóemberként szerepel Anda Dávid, Dancsecs András, és Nagy Szabi is kiegyensúlyozott játékot produkál. Mellettük viszont ki kell emelni Oroszi Bencét, és Szántó Dánielt, akik –ha szigorúan csak a statisztikákra hagyatkoztunk- hullámzóan kezdték az új szezont, viszont az elmúlt mérkőzésekre látványosan feljavultak.

Oroszi az első négy mérkőzésen 4,5 dobott pontot átlagolt, a legutóbbi 5 találkozón ez az érték már 13,0 úgy, hogy a pályán töltött idő nem változott jelentősen.

Jó látni, hogy egyre több stabil egyéni teljesítményről számolhatunk be, remélhetőleg ez csapatszinten is sikereket eredményez majd. Például a Kaszások ellen, akik a tabella 9. helyén tanyáznak, 3/5-ös mérleggel. Látványosan kiemelkedő játékosuk nincs, inkább a csapategységben, a terhek elosztásában van soron következő ellenfelünk ereje. Legeredményesebb játékosuk Boros Márk, aki 15,1 pontot átlagol eddig a szezon során.

Hazai pályán nem is lehet más a cél, mint a győzelem! Várunk tehát mindenkit november 18-án, pénteken a Sport11-be! Kezdés: 18.45. HAJRÁ, TF!

Rólunk

Köszöntjük Önt a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS kosárlabda csapatának hivatalos honlapján. Folyamatosan bővülő oldalunkon megtalálható minden, a csapatainkkal kapcsolatos fontos információ és elérhetőségeink is.  Kellemes időtöltést kívánunk weblapunk böngészéséhez!

Utánpótlás

Sportszervezet neve: Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület
Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Levelezési cím: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Elnök: B. Sárkány Rita +36(20) 989-9585
Ügyvezető: Sárkány Zoltánné +36 (20) 989-6869
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail: info@tf-budapest.hu

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585

Impresszum

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület-et illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYER Sportegyesület engedélyével lehetséges. A weboldallal kapcsolatos kérdések, hibabejelentések esetén írjon az info@tf-budapest.hu címre.

Kapcsolat

NB1/B

Sportszervezet neve: Tehetseges Fiatalok Kft
Székhely: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Levelezési cím: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Ügyvezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585