banner.png

 

Minden kezdet nehéz? Indul a 2022/23-as szezon!

Ahogy egy játékosnak az alapozás első futóedzése, úgy egy edzőnek a megváltozott keret összehangolása is fejtörést okozhat. Különösen igaz ez idén, a mi csapatunk életében, hiszen jelentős átalakuláson esett át a társaság.

Többek között távozott Tichov Dominik, aki a tavalyi rájátszásban 25 pontot, és 26-os VAL-mutatót átlagolt. Peringer Balázs pedig egy A-csoportos ajánlatra mondott igent. Pótlásképp csatlakozott a TF-családhoz Dancsecs András, a tavalyi piros csoport MVP-je, Anda Dávid, aki élvonalbeli tapasztalatait kamatoztathatja, de Hegedűs Dénes, és az újonc fiatalok is erősítést jelentenek.

Az igazi erőfelmérő majd a tétmeccsek sora lesz, mindenesetre az alapozás jól sikerült, hasznos edzőmérkőzéseken vagyunk túl, így bizakodva várhatjuk a szezont. Beák Gábor vezetőedző szerint:

„Nagyon érdekes kérdés, hogy a tavalyihoz képest idén milyen úton tudunk majd haladni, de valójában részint mindig a bajnokság erőssége határozza meg az önmagunkban rejlő potenciált. Nyilván én látom ezt a csapatot: nagyon messzire el tud jutni, de ez persze attól is függ, hogy milyen ellenfelekkel találkozunk. Ez a bajnokság rengeteget erősödött akár a tavalyi szezonhoz képest is, több csapatnak is -kimondva, kimondatlanul- a feljutás a célja.”


A bajnokságot a PVSK-Veolia otthonában kezdjük, szeptember 23-án, 18:00 órától. A feladat közel sem egyszerű, a szezonban a két pécsi alakulat várhatóan a feljutásért harcol majd. Első ellenfelünk egy remek légióst is a soraiban tudhat Chase Harler személyében, de több, élvonalban edződött játékossal is számolhat: Horti Bálint, Tóth Norbert, Antóni Család, Halász Ákos, stb…

Az elvégzett munka alapján Nagy Szabolcs csapatkapitányunk optimistán nyilatkozott:

„Nem szeretnék fogadkozásba bocsátkozni a bajnokságot illetően. Jó lenne rájátszásba kerülni, és ott minél jobban szerepelni. Azt várom, hogy csapatként, és egyénileg is képesek legyünk előre lépni az idő előrehaladásával. Hiszen ne felejtsük el, hogy ez a klub a fiatalok fejlődését is szolgálja, és itt van lehetőségük bizonyítani. Ami az első mérkőzést illeti: azért dolgoztunk ennyit, hogy megmutassuk, Pécsen is lehet esélyünk. Nem lehet más a cél, mint a győzelem.”


Hajrá, TF!

Rólunk

Köszöntjük Önt a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS kosárlabda csapatának hivatalos honlapján. Folyamatosan bővülő oldalunkon megtalálható minden, a csapatainkkal kapcsolatos fontos információ és elérhetőségeink is.  Kellemes időtöltést kívánunk weblapunk böngészéséhez!

Utánpótlás

Sportszervezet neve: Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület
Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Levelezési cím: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Elnök: B. Sárkány Rita +36(20) 989-9585
Ügyvezető: Sárkány Zoltánné +36 (20) 989-6869
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail: info@tf-budapest.hu

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585

Impresszum

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület-et illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYER Sportegyesület engedélyével lehetséges. A weboldallal kapcsolatos kérdések, hibabejelentések esetén írjon az info@tf-budapest.hu címre.

Kapcsolat

NB1/B

Sportszervezet neve: Tehetseges Fiatalok Kft
Székhely: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Levelezési cím: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Ügyvezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585