banner.png

 

Rossz formában, de jó pozícióban lévő csapatok találkozója következik

- Péntek este a PVSK otthonába látogatunk
- Mindkét csapat 5/4-es mérleggel és hármas vereségszériával áll
- Ez lesz az „országjárásunk” utolsó állomása, jövő héten már hazai pályán játszhatunk

Újra Pécsre visz az utunk. Az első forduló után ismét a baranyai megyeszékhelyen lépünk pályára, ezúttal kicsit „odébb”, a Lauber Dezső Sportcsarnokban, a PVSK ellen. Ahhoz képest, hogy mindkét csapat három-három vereséggel fejezte be az utolsó három fordulót, a PVSK és mi is rájátszást érő helyen állunk – közel egy hónapja még a legjobb négy között találkoztunk volna. Az 5/4-es mérleg mellett ugyancsak közös a két csapatban, hogy eddig a tavalyinál jóval eredményesebb szezont futunk – emlékezhetünk, hogy a 11-12. helyeket dobáltuk szét egymás között tavasszal. Az osztályozó első körében a pécsieknek ehhez idegenben, Miskolcon kellett biztosítani a Piros csoportos tagságot.

Idén eddig pozitív mérleggel állnak, köszönhetően az A-csoportból visszajátszó játékosoknak is. Legnagyobb sikerüket a pécsi házi rangadón, az NKA otthonában érték el, az utolsó három fordulóban pedig két nagyobb különbségű vereség után Salgótarjánban is kikaptak. A liga kiegyensúlyozottságát ismerve, a pénteki mérkőzésen bármi előfordulhat, és annak az ellenkezője is. Egyik csapat sem dobott túl jól az elmúlt fordulókban, így bármelyik oldalon kiszakadhat a gólzsák. Tipikus 50:50-es meccs következik, ahol remélhetőleg felénk billen a mérleg nyelve.A PVSK-Cargate nem szerepeltet U20-as csapatot, így fiataljaink ebben a fordulóban erőnyerők. Jó hír szurkolóink számára, hogy idegenbeli túránk pénteken véget ér – jövő szombaton már hazai pályán láthatják a csapatot a MAFC ellen.

PVSK-Cargate – TF-Budapest

Pécs, Lauber Dezső Sportcsarnok, péntek 19:00

V.: Török, Tóth K., Reisz (Németh Cs.)

Rólunk

Köszöntjük Önt a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS kosárlabda csapatának hivatalos honlapján. Folyamatosan bővülő oldalunkon megtalálható minden, a csapatainkkal kapcsolatos fontos információ és elérhetőségeink is.  Kellemes időtöltést kívánunk weblapunk böngészéséhez!

Utánpótlás

Sportszervezet neve: Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület
Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Levelezési cím: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Elnök: B. Sárkány Rita +36(20) 989-9585
Ügyvezető: Sárkány Zoltánné +36 (20) 989-6869
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail: info@tf-budapest.hu

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585

Impresszum

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület-et illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYER Sportegyesület engedélyével lehetséges. A weboldallal kapcsolatos kérdések, hibabejelentések esetén írjon az info@tf-budapest.hu címre.

Kapcsolat

NB1/B

Sportszervezet neve: Tehetseges Fiatalok Kft
Székhely: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Levelezési cím: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Ügyvezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585