banner.png

 

Óriási meccs következik

- A Piros csoport két listavezetője csap össze hétfő este 20:15-től
- A Honvéd is, hozzánk hasonlóan, 5-ös győzelmi szériában van
- Pályára lépnek az U20-asok is 18 órától

Egyedül vezetni a bajnokságot, vagy visszacsúszni a négycsapatos üldözőbolyba? Ez lesz a kérdés a Budapesti Honvéd elleni, hétfő esti derbin. A Ludovika Arénában a Judo Világbajnokság miatt szokatlan időpontban lejátszandó derbin a jelenleg hozzánk hasonlóan 5/1-es mérleggel álló Honvéddal csapunk össze, és a vesztes csapatot „elnyeli” a Veszprém, BKG, Jászberény, PVSK üldözősor. Persze ahhoz, hogy a bajnokság 7. fordulójában ez legyen a tét csapatunk számára, szükség volt a korábbi kiváló teljesítményre, az erőn felüli győzelmekre és talán egy csipetnyi szerencsére is. Mivel ezek mindegyike megvolt az eddigi meccseinken, most kiemelt rangadón küzdhetünk meg a Honvéddal.

Amellyel eddig gyakorlatilag egymás eredményeit másoltuk le. Az ősszel kinevezett Vladimir Lucic csapata is az első fordulóban gyűjtötte be vereséget (hazai pályán, a Veszprém ellen), azóta viszont csupa-csupa győzelem – ráadásul a MAFC-ra, a Salgótarjánra és legutóbb a Bajára is kiadós verést mértek, és a Vasas is csak a hajrában kerülte el a kiütést. A BKG otthonában szenvedtek meg a piros-fehérek valamelyest, de Szigetszentmiklósról csak elvétve távoznak győzelemmel a csapatok – Völgyi Marcelléknek ez is sikerült.A Honvéd nagyon erős kerettel vágott neki az idei szezonnak, légióssal, külföldi edzővel, A-csoportot is megjárt játékosokkal és az erős utánpótlásból érkező fiatal maggal. A realitások talaján maradva azért nem túlzás kijelenteni, hogy a mérkőzés esélyesei a hazaiak, de csak ebben a hat fordulóban annyi örömet okozott már nekünk a csapat – miért ne jöhetne össze egy újabb nagy győzelem?

A felnőttek előtt az U20-asok is összecsapnak. Ott talán még inkább favorit a bajnokságban 3. helyen álló Honvéd, de biztosak lehetünk benne, hogy Nagy Bálinték meg fogják nehezíteni a dolgukat.

Budapesti Honvéd SE – TF-Budapest

Ludovika Aréna, hétfő 20:15

Budapesti Honvéd SE U20 – TF-Budapest U20

Ludovika Aréna kisterem, hétfő 18:00

Rólunk

Köszöntjük Önt a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS kosárlabda csapatának hivatalos honlapján. Folyamatosan bővülő oldalunkon megtalálható minden, a csapatainkkal kapcsolatos fontos információ és elérhetőségeink is.  Kellemes időtöltést kívánunk weblapunk böngészéséhez!

Utánpótlás

Sportszervezet neve: Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület
Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Levelezési cím: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Elnök: B. Sárkány Rita +36(20) 989-9585
Ügyvezető: Sárkány Zoltánné +36 (20) 989-6869
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail: info@tf-budapest.hu

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585

Impresszum

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület-et illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYER Sportegyesület engedélyével lehetséges. A weboldallal kapcsolatos kérdések, hibabejelentések esetén írjon az info@tf-budapest.hu címre.

Kapcsolat

NB1/B

Sportszervezet neve: Tehetseges Fiatalok Kft
Székhely: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Levelezési cím: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Ügyvezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585