banner.png

 

Óbudán kellene javítanunk

- Az Óbudai Kaszások otthonában folytatjuk a bajnokságot
- A Kaszások a Piros csoport újonca, az 1. fordulóban a Salgótarjánt verték meg
- Szombaton 17 órától kezdődik a mérkőzés

A pécsi bajnoki rajt után a III. kerületben folytatjuk a Piros csoportos szereplést: szombat délután az Óbudai Kaszások vendégei leszünk. A kaszásdűlőiek a második vonal újoncai, tavasszal vívták ki a feljutást a Pápa mellett, és bizony sok csapat megirigyli, hogy egy osztállyal feljebb folytathatják az idei szezonban. Armaghani Saeed együttese ráadásul sikerrel vette az első akadályt, hosszabbítás után győzte le hazai pályán a hagyományosan élcsapat Salgótarjánt, megmutatva, hogy eltűnőben van a különbség a Piros és a Zöld csoport között.

Éppen a fentiek miatt lenne értékes, ha két ponttal távoznánk a Kaszások Sportcsarnokból. Nem lesz egyszerű dolgunk, és minden bizonnyal kulcskérdés lesz a Czura-Fekete-Czirbus hármas semlegesítése. Hárman együtt dobták a Salgótarján ellen a csapat pontjainak 83 százalékát. Czura Attila ponterős játékát egyébként sem kell bemutatni, hiszen két éve, súlyos sérüléséig éppen nálunk szórta a kosarakat.Pécsett látható volt, hogy új lendületet kapott a csapat például Tichov vagy Bartos játékával. Ha még egy-két jó teljesítmény jönne a Nagy Szabolccsal és Csík Richárddal kiegészülő négyeshez, akik az NKA ellen húzták a csapatot, akkor azért jó esélyeink lennének a budapesti összecsapáson.

A felnőttekhez hasonlóan az U20-as csapat is az első győzelem megszerzésére készül. A Kaszások korosztályosai egy egypontos győzelemből jönnek az U20-as összecsapásra.

Óbudai Kaszások – TF-Budapest

Kaszások Sportcsarnok, szombat 17:00

V.: Vida, Kapusi, Nagy-Pál

Óbudai Kaszások U20 – TF-Budapest U20

Kaszások Sportcsarnok, szombat 14:15

Rólunk

Köszöntjük Önt a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS kosárlabda csapatának hivatalos honlapján. Folyamatosan bővülő oldalunkon megtalálható minden, a csapatainkkal kapcsolatos fontos információ és elérhetőségeink is.  Kellemes időtöltést kívánunk weblapunk böngészéséhez!

Utánpótlás

Sportszervezet neve: Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület
Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Levelezési cím: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Elnök: B. Sárkány Rita +36(20) 989-9585
Ügyvezető: Sárkány Zoltánné +36 (20) 989-6869
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail: info@tf-budapest.hu

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585

Impresszum

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület-et illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYER Sportegyesület engedélyével lehetséges. A weboldallal kapcsolatos kérdések, hibabejelentések esetén írjon az info@tf-budapest.hu címre.

Kapcsolat

NB1/B

Sportszervezet neve: Tehetseges Fiatalok Kft
Székhely: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Levelezési cím: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Ügyvezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585