banner.png

 

Keretet hirdetünk!

Mozgalmas nyarat tudhat maga mögött a TF-Budapest, hiszen klubunk komoly játékosmozgáson esett át, de a bajnoki rajtra kialakult az a keret, amellyel nekivághatunk a 2021/22-es szezonnak.

A csapatot továbbra is a Beák Gábor-Nagy Bálint edzőpáros készíti fel. Vezetőedzőnk erős bajnokságra számít, amely tele lesz perspektív csapatokkal, így egyelőre nehéz bármit is mondani az elvárásokról. Beák Gábor azt azonban leszögezte, hogy magunkhoz hűen fiatalos, hajtós, futós játékot szeretnénk képviselni.

Bő kerettel vágunk neki a szezonnak, célunk lesz továbbra is a fiatalok fejlesztése, fel- és beépítése. Edzőink szerint még hosszú idő lesz, mire játékosaink kész kosárlabdázóvá válnak.A tavalyi csapatból Csík Richárd, Korompai Ákos, Magda Dávid, Szántó Dániel, Tamási Péter és Nagy Szabolcs továbbra is minket erősít, ráadásul Nagy Szabolcs teljesítményével, edzésmunkájával, pályán belüli és kívüli mentalitásával kiérdemelte, hogy csapatkapitányként vezethesse a TF-Budapestet. Ugyancsak számíthatunk Bálint Bence játékára, aki az előző szezont Erasmuson töltötte. Az U20-as döntőben már pályára lépett, most pedig a felnőtt csapatban is pályára léphet.

Essék szó az érkezőkről is. Az A-csoportos Körmend gárdájából Oroszi Bence (bedobó), Szolnokról pedig Gémes Andor (bedobó) választotta csapatunkat. Béres Benedek (2-3-as poszt) és Tichov Dominik (2-3) a Ludovikáról teszi át székhelyét a Sport11-be, Szücs Pétert (2-3) pedig Veszprémből igazoltuk át. Érkezett még Tóth Kornél (2-4) Győrből, Simon Balázs (1-2) a SMAFC-ból, Bartos Bálint (3-4) Nagykőrösről, valamint Medgyesi Kristóf a Keresztúri DSE-től.

Nevünknek, hagyományainknak megfelelően ennek a szezonnak is sok fiatallal vágunk neki: Béres Benedek, Gémes Andor, Magda Dávid, Simon Balázs, Tamási Péter és Tóth Kornél is beleesik az U20-as szabályba.

Első mérkőzésünket szeptember 25-én 18 órától Pécsett, a Nemzeti Kosárlabda Akadémián játsszuk.

 

Rólunk

Köszöntjük Önt a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS kosárlabda csapatának hivatalos honlapján. Folyamatosan bővülő oldalunkon megtalálható minden, a csapatainkkal kapcsolatos fontos információ és elérhetőségeink is.  Kellemes időtöltést kívánunk weblapunk böngészéséhez!

Utánpótlás

Sportszervezet neve: Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület
Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Levelezési cím: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Elnök: B. Sárkány Rita +36(20) 989-9585
Ügyvezető: Sárkány Zoltánné +36 (20) 989-6869
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail: info@tf-budapest.hu

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585

Impresszum

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület-et illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYER Sportegyesület engedélyével lehetséges. A weboldallal kapcsolatos kérdések, hibabejelentések esetén írjon az info@tf-budapest.hu címre.

Kapcsolat

NB1/B

Sportszervezet neve: Tehetseges Fiatalok Kft
Székhely: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Levelezési cím: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Ügyvezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585