banner.png

 

Újabb ki-ki meccs következik

- Szombat délután a MAFC-hoz látogatunk
- Ellenfelünk 8/8-as, mi 7/11-es mérleggel egyaránt a középmezőnyben állunk a tabellán
- A mérkőzést élőben közvetíti a Sport Média

Sorozatban játsszuk a közvetlen riválisok elleni találkozókat, és ahogy fogynak a fordulók az alapszakasz végéig, úgy lesz minden soron következő hétvége egyre fontosabb. Beleillik ebbe a szombati fellépésünk is a Gabányi Sportcsarnokban, hiszen a MAFC hozzánk hasonlóan a középmezőnyben próbál megragadni, megcsípni valamelyik rájátszást érő helyet. Garai Péter együttese valamennyire előttünk jár, hiszen kettővel kevesebb mérkőzésen eggyel több győzelmet ért el nálunk. Azért is lenne rendkívül fontos begyűjteni mindkét pontot, mert ha beérjük a piros-feketéket, akkor az egymás elleni eredmény is biztosan nekünk kedvez, köszönhetően az október végi húszpontos győzelmünknek.Ehhez azonban sokkal kevesebb hibával kell játszanunk, mint tettük azt múlt szombaton, amikor az volt az ember érzése, hogy egy közepes játékkal már legyőzhető lett volna a pécsi NKA. Egy kicsit pontosabban kellett volna passzolni, hatékonyabban dobni és jobb döntéseket hozni, és akkor most a MAFC megelőzéséről értekezhetnénk a találkozó előtt. Persze nagy baj így sincs, de ahhoz, hogy a rájátszásba jutással megkoronázzuk fiatal csapatunk egész éves munkáját, most már vissza kell találnunk a győzelmek útjára.

U20-asaink dolga sem lesz egyszerű, hiszen a felnőtt találkozó után az 5. helyetett, 10/5-ös mérleggel rendelkező MAFC korosztályos csapata ellen kellene begyűjteni zsinórban a 6. győzelmet.


MAFC – TF-Budapest

Gabányi Sportcsarnok, szombat 17:30

V.: Bagi Bálint, Makrai Márton, Kruk Melinda (Mocsai László)

MAFC U20 – TF-Budapest U20

Gabányi Sportcsarnok, szombat 19:30

Rólunk

Köszöntjük Önt a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS kosárlabda csapatának hivatalos honlapján. Folyamatosan bővülő oldalunkon megtalálható minden, a csapatainkkal kapcsolatos fontos információ és elérhetőségeink is.  Kellemes időtöltést kívánunk weblapunk böngészéséhez!

Utánpótlás

Sportszervezet neve: Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület
Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Levelezési cím: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Elnök: B. Sárkány Rita +36(20) 989-9585
Ügyvezető: Sárkány Zoltánné +36 (20) 989-6869
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail: info@tf-budapest.hu

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585

Impresszum

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület-et illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYER Sportegyesület engedélyével lehetséges. A weboldallal kapcsolatos kérdések, hibabejelentések esetén írjon az info@tf-budapest.hu címre.

Kapcsolat

NB1/B

Sportszervezet neve: Tehetseges Fiatalok Kft
Székhely: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Levelezési cím: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Ügyvezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585