banner.png

 

Több lesz, mint egy meccs

- Pénteken 19 órától az MTK-EliteBasket ellen lépünk pályára
- Az MTK eddig nyeretlen a Piros csoport idei szezonjában
- A találkozót megelőzően az Age of Hope alapítványnak gyűjtünk ajándékokat, melyeket mélyszegénységben élő gyermekeknek juttatnak el

Péntek este mondhatni, klubunk életében sporttörténeti meccsen fogadjuk az MTK-EliteBasket csapatát. Különleges lesz, hiszen a járványügyi szigorítások óta először játszunk hazai pályán, azaz ez lesz az első, koronavírus miatti zártkapus összecsapásunk. Továbbá, vagyis ebből következően klubunk fontosnak tartotta, hogy így is megpróbálja elvinni a szurkolókhoz, érdeklődőkhöz Kerkai Ákosék produkcióját, így terveink szerint a Sport Média jóvoltából, annak YouTube csatornáján élőben lesz látható a mérkőzés kedvenc kommentátorunk, Füzesi Péter gondolataival színesítve. A mezőny egyetlen nyeretlen csapata, a törökbálinti MTK-EliteBasket érkezik a Sport11-be, ahol remélhetőleg csapatunk kijavítja a nem várt pécsi vereséget.

A találkozó köré klubunk jótékonysági akciót is szervez. Az Age of Hope törekvéseit karoltuk fel, akik a mélyszegénységben élő, halmozottan hátrányos helyzetű gyermekek megsegítését tűzték ki zászlajukra a már-már hagyománnyá váló cipősdoboz akciójukkal. Aki megteheti, kérjük, gondoljon a gyermekekre és csomagoljon össze egy (cipős)dobozba tartós élelmiszert, írószert, játékot vagy ruházatot, vagyis olyan tárgyakat, amivel egy rászoruló gyermek karácsonyát szebbé teheti. A mérkőzés előtt adjuk át az összegyűlt ajándékokat az Age of Hope képviselőjének, így aki segíteni szeretne, kérjük, péntek estig juttassa el csomagját a Sport11 (1112 Budapest, Kánai út 2.) portájára.

 

 

TF-Budapest – MTK-EliteBasket

Sport11, péntek 19:00


A mérkőzés zártkapus. Online stream itt lesz elérhető.

V.: Dr. Magyari Tibor, Nepp László, Kéri István (Nagy János)

TF-Budapest U20 – MTK-EliteBasket U20

Sport11, péntek 16:30

Rólunk

Köszöntjük Önt a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS kosárlabda csapatának hivatalos honlapján. Folyamatosan bővülő oldalunkon megtalálható minden, a csapatainkkal kapcsolatos fontos információ és elérhetőségeink is.  Kellemes időtöltést kívánunk weblapunk böngészéséhez!

Utánpótlás

Sportszervezet neve: Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület
Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Levelezési cím: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Elnök: B. Sárkány Rita +36(20) 989-9585
Ügyvezető: Sárkány Zoltánné +36 (20) 989-6869
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail: info@tf-budapest.hu

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585

Impresszum

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület-et illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYER Sportegyesület engedélyével lehetséges. A weboldallal kapcsolatos kérdések, hibabejelentések esetén írjon az info@tf-budapest.hu címre.

Kapcsolat

NB1/B

Sportszervezet neve: Tehetseges Fiatalok Kft
Székhely: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Levelezési cím: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Ügyvezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585