banner.png

 

Meg tudjuk csinálni!

- Szerdán jön a play-out 2. mérkőzése

- A TF-Budapestnek győzni kell, hogy megmaradjon az esély a bent maradásra

- Ez lesz az utolsó hazai meccsünk a szezonban

Szerdán jön az osztályozós párharc második, hazai mérkőzése, azaz mondhatjuk, hogy még egy mérkőzésre biztosan visszatér a férfi A-csoport a Ludovika Arénába. Ahhoz azonban, hogy szeptembertől ismét elhozzuk az ország legjobb csapatait a fővárosba, nemcsak szerdán, de szombaton is nyerni kellene. Régóta tudhattuk, hogy osztályozón, a szezon legvégén kell majd bebiztosítanunk a jövő idényre szóló élvonalbeli tagságunkat, és az is hamar kirajzolódott, hogy ezt szegedi testeken keresztül, pályahátrányból kell megtenni, így ugyan voltak kisebb-nagyobb csaták, győzelmek, vereségek, nézeteltérések, összeborulások, közösen eltöltött minőségi idő, változás, öröm, bánat, de a szezon egy vagy két legfontosabb meccse most következik.

Még a múlt szombati, szegedi vereség is belefért, hiszen a párharc megnyeréséhez kettőt kell behúzni, mostantól azonban nincs helye mellébeszélésnek, kifogásoknak, ellenségeskedésnek, széthúzásnak, öncélúságnak, hitetlenségnek, forrófejűségnek, könnyelműségnek vagy pontatlanságnak. Most kell megmutatni! Most kell elővenni az utolsó rejtett tartalékokat, taktikai finomságokat, és most kell jobbnak lenni a Szegednél. Kétszer.

 

 

Nem lesz szép mérkőzés. A szombati sem volt az. Az azt megelőző és a korábbiak sem. És nyugodt mérkőzés sem várható. Már Szegeden pattanásig feszültek az indulatok, a csapatok és a szurkolók is mindent megtettek, a lehető legtovább elmentek a sikerért. De épp ezért óriási küzdelem várható. Ellenfelünk is igazi, nagy harcosokból áll. Talán ezért is lesz óriási csemege a mérkőzés.

TF-Budapest – Naturtex-SZTE-Szedeák

Play-out, 2. mérkőzés

Ludovika Aréna, szerda 18:00

V.: Cziffra Csaba, Tőzsér Dénes, Csabai-Kaskötő Brigitta (Bernáth András)

Jegyár: 900-1500 Ft

Rólunk

Köszöntjük Önt a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS kosárlabda csapatának hivatalos honlapján. Folyamatosan bővülő oldalunkon megtalálható minden, a csapatainkkal kapcsolatos fontos információ és elérhetőségeink is.  Kellemes időtöltést kívánunk weblapunk böngészéséhez!

Utánpótlás

Sportszervezet neve: Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület
Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Levelezési cím: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Elnök: B. Sárkány Rita +36(20) 989-9585
Ügyvezető: Sárkány Zoltánné +36 (20) 989-6869
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail: info@tf-budapest.hu

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585

Impresszum

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület-et illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYER Sportegyesület engedélyével lehetséges. A weboldallal kapcsolatos kérdések, hibabejelentések esetén írjon az info@tf-budapest.hu címre.

Kapcsolat

NB1/B

Sportszervezet neve: Tehetseges Fiatalok Kft
Székhely: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Levelezési cím: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Ügyvezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585