banner.png

 

A play-out előszobája

- Pénteken 18 órától Szegeden lépünk pályára

- A Szedeák kedden Fehérvárott győzött, mi április 28-a óta nem léptünk pályára

- Ez a két csapat játssza az osztályozót a középszakaszt követően

Szeged. Csongrád megye székhelye, Magyarország harmadik legnépesebb városa, jelentős élelmiszeripari, egyetemi, kulturális és sportközpont. A következő hetekben a TF-Budapest csapatának, valamint szurkolóinak gyakori célpontja. Hogy kétszer vagy háromszor fordulunk meg a Tisza-parti városban, az csak az eredményektől függ. A bentmaradáshoz legalább egyszer győzni kell a Városi Sportcsarnokban, de az sem mindegy, hogy mikor: a pénteki összecsapást még a középszakasz keretei közt rendezik, ahol a főbb kérdések már eldőltek, tehát bizonyos szempontból nyomás nélkül utazunk a Szedeákhoz.

Bizonyos szempontokból azonban igenis van tétje a mérkőzésnek. Egyrészt együttesünk április 28-a óta nem játszott mérkőzést, így a pénteki összecsapás jó alkalom lesz formába lendülni a két győzelemig tartó osztályozó párharc előtt. Másrészt – és bizonyára Szegeden is így gondolkodnak – jó lenne (újabb) sérülés vagy eltiltás nélkül megúszni a mérkőzést, hogy a lehető legjobb állapotban álljunk ki a play-outra. Nem mellékesen az sem lenne utolsó, ha játékosaink bebizonyítanák, hogy az alapszakasz csongrádi mérkőzésén a csapat inkább a negyedik, mintsem az első három negyedben mutatta meg igazi arcát.

 

 

Akármi is lesz a pénteki meccs vége, az biztos, hogy a győzelem önmagában nem visz közelebb bennünket a bentmaradáshoz, ahogy a vereség sem a kieséshez. Valószínűleg egyik edző sem fogja kijátszani az összes kártyáját, de ha szorosan alakul majd a csata, akkor biztosan mindkét fél oda fogja tenni magát a győzelemért.

Naturtex-SZTE-Szedeák – TF-Budapest

Szeged, Városi Sportcsarnok, péntek 18:00

V.: Papp Péter, Kovács Nimród, Vida József (Faidt Mihály)

A belépés ingyenes.

Rólunk

Köszöntjük Önt a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS kosárlabda csapatának hivatalos honlapján. Folyamatosan bővülő oldalunkon megtalálható minden, a csapatainkkal kapcsolatos fontos információ és elérhetőségeink is.  Kellemes időtöltést kívánunk weblapunk böngészéséhez!

Utánpótlás

Sportszervezet neve: Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület
Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Levelezési cím: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Elnök: B. Sárkány Rita +36(20) 989-9585
Ügyvezető: Sárkány Zoltánné +36 (20) 989-6869
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail: info@tf-budapest.hu

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585

Impresszum

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület-et illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYER Sportegyesület engedélyével lehetséges. A weboldallal kapcsolatos kérdések, hibabejelentések esetén írjon az info@tf-budapest.hu címre.

Kapcsolat

NB1/B

Sportszervezet neve: Tehetseges Fiatalok Kft
Székhely: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Levelezési cím: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Ügyvezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585