banner.png

 

„Angol hét” következik, szerdán irány Sopron

- Nehéz hét áll a csapat előtt, hiszen két idegenbeli találkozónk lesz a héten

- Az SKC az utolsó öt meccséből csak egyet tudott megnyerni

- Az egyik kosaras portálnál a soproniak centere, Wesley Gordon lett az elmúlt két forduló legjobb játékosa

Ne szépítsük, nem festett túl jól a Jászberény elleni szombati találkozó. Többen is messze elmaradtak a tudásuktól, ráadásul a második negyedtől mintha maguk a pályán lévők sem hitték volna el, hogy ez a meccs alakulhat másképp is. A JKSE (a második negyedtől) végig vezetve simán vitte el a bajnoki pontokat a Ludovika Arénából, nekünk pedig nem maradt más, mint ismét egy tanulság.

A stábnak viszont ennél jóval több feladat jut(ott) a napokra, ráadásul az eddigieknél jelentősen rövidebb határidővel, hiszen szerdán már újabb mérkőzés vár a srácokra, Sopronban kellene helytállni. Ales Pipannak és Nagy Bálintnak csupán három nap áll rendelkezésre, hogy rendezzék a sorokat, ráadásul fél szemmel már a szombati, szegedi összecsapásra is gondolni kell, hiszen a köztünk lévő jelentős, négy győzelemnyi távolságon ott lenne a legkönnyebb kurtítani.

 

 

Az SKC ellen hazai pályán meglepően szoros meccset játszottunk december közepén, mintegy megágyazva az első A-csoportos sikerünknek. Azon a szombat estén kiváló dobóteljesítménnyel rukkoltunk elő, hiszen 87 pontot addig és azóta sem dobtunk egyetlen ellenfelünknek sem. A Sopron azonban kiegészítő emberei, Supola és Takács jó játékával behúzta azt a találkozót.

Ami a kék-fehérek mostani formáját illeti, az utolsó öt meccsükön csak egyszer tudtak nyerni (pont a Jászberényt verték hazai pályán), és az 1-4-es rossz sorozatuknak köszönhetően a 12. helyig csúsztak vissza, jelenleg 9-13-as mérleggel állnak. Ugyan a csapatnak nem megy túl jól, centerük, Wesley Gordon valósággal brillírozik, és az utóbbi két fordulóban egyaránt ő szorgoskodta össze a legtöbb (50 és 43) VAL-t, és extra teljesítményeivel az egyik kosaras portálnál meg is kapta a két játéknap MVP-je címet.

Az ő semlegesítése egészen biztosan szerdán is kulcsfeladat lesz, ha szoros meccset szeretnénk játszani.

Sopron KC – TF-Budapest

Sopron, Novomatic Aréna, szerda 19:00

V.: Benczur Tamás, Török Róbert, Csabai-Kaskötő Brigitta (Gorka Szabolcs)

Sopron KC U20 – TF-Budapest U20

Sopron, Novomatic Aréna, szerda 16:15

Rólunk

Köszöntjük Önt a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS kosárlabda csapatának hivatalos honlapján. Folyamatosan bővülő oldalunkon megtalálható minden, a csapatainkkal kapcsolatos fontos információ és elérhetőségeink is.  Kellemes időtöltést kívánunk weblapunk böngészéséhez!

Utánpótlás

Sportszervezet neve: Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület
Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Levelezési cím: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Elnök: B. Sárkány Rita +36(20) 989-9585
Ügyvezető: Sárkány Zoltánné +36 (20) 989-6869
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail: info@tf-budapest.hu

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585

Impresszum

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület-et illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYER Sportegyesület engedélyével lehetséges. A weboldallal kapcsolatos kérdések, hibabejelentések esetén írjon az info@tf-budapest.hu címre.

Kapcsolat

NB1/B

Sportszervezet neve: Tehetseges Fiatalok Kft
Székhely: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Levelezési cím: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Ügyvezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585