banner.jpg

Pápai tornagyőzelemmel zárult a felkészülés

Csapatunk Pápán vett részt egy négy csapatos, egy napos felkészülési tornán. Katona Róbert sérülés miatt kénytelen volt kihagyni a tornát, ám a pótlása remekül sikerült!

 

 


Az elődöntőben a hajtós, fiatalokból álló Falco II csapatával játszottunk. Végig kiélezett mérkőzésen sikerült a szombathelyiek fölé kerekednünk.

Falco II – TF-Budapest 58-62

Beák 21/6, Szobi 12, Mucibabic 1, Moravcsik 12/6, Debreceni D. 13

A döntőben a házigazdákkal találkoztunk:

Pápa – TF-Budapest 56-63

Debreceni D. 18, Beák 21/15, Tóth 6, Szobi 12/6, Moravcsik 4, Szekeres 2

Csapatunk tehát tornagyőzelemmel hangolt a hétvégi bajnoki startra, amikor is az újonc Békés csapatával mérkőzünk majd meg!

#TFamily

Rólunk

Köszöntjük Önt a TF-Budapest kosárlabda csapatának hivatalos honlapján. Folyamatosan bővülő oldalunkon megtalálható minden, a csapatainkkal kapcsolatos fontos információ és elérhetőségeink is.  Kellemes időtöltést kívánunk weblapunk böngészéséhez!

Impresszum

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Sió-Kosár Utánpótlás Klub-ot illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Sió-Kosár Utánpótlás Klub engedélyével lehetséges. A weboldallal kapcsolatos kérdések, hibabejelentések esetén írjon az admin@khgroup.hu címre.