banner.jpg

 

Új impulzusokkal fogadjuk a paksiakat

A pénteki bejelentéssel lehullt a lepel csapatunk új edzőjéről, Ales Pipan érkezése pedig rövid távon megnyugvást és új impulzusokat, hosszú távon pedig kemény és remélhetőleg eredményes munkát jelent csapatunk életében.

Jó kezekben vannak a SERCO-TF-Budapest játékosai – valószínűleg ez az első gondolat, amely Ales Pipan edzői múltját böngészve szurkolóink eszébe jut. Nem akármilyen renomével jött Budapestre a szlovén szakember, és bár a kosaras hírportálok már korábban kész tényként kezelték a kinevezését, mi csak a szerződés aláírása után szerettük volna bejelenteni az érkezését. A klubnál mindenki bízik benne, hogy Pipan munkába állásával a korábbinál is eredményesebb korszak kezdődik meg a TF életében, amely A-csoportos győzelmekben is megmutatkozik.

Bár új edzőnknek nincs sok ideje a saját képére szabni a csapat játékát, nyilván az első találkozó(ko)n még hiba lenne markáns változást várni, ráadásul hagyományosan erős ellenfél, az Atomerőmű SE érkezik a Ludovika Arénába. Pakson is túlestek már egy edzőváltáson, hiszen Srecko Sekulovic még novemberben, 3-5-ös mérleggel lemondott, a helyét pedig Schmidt Béla vette át, aki hat mérkőzésen irányította a tolnaiakat, amiből négyet megnyertek. A keret is változott az alapszakasz során, legutóbb Julian Norfleetet és LaDontae Hentont jelentették be – a Ludovikán viszont minden bizonnyal csak előbbi lép majd pályára.

 

 

Decemberi kampányunk végeztével az ASE elleni összecsapást is belépőjegy ellenében lehet megtekinteni, mindenkit szeretettel várunk szombaton 18:30-tól a Ludovika Arénába.

 

 

SERCO-TF-Budapest – Atomerőmű SE

Ludovika Aréna, szombat 18:30

V.: Kapitány Gellért, Vida József, Nagy Viktor (Várhalmi Zsolt)

Jegyárak: 900-1500 Ft

SERCO-TF-Budapest U20 – Atomerőmű SE U20

Ludovika Aréna, szombat 16:00

Rólunk

Köszöntjük Önt a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS kosárlabda csapatának hivatalos honlapján. Folyamatosan bővülő oldalunkon megtalálható minden, a csapatainkkal kapcsolatos fontos információ és elérhetőségeink is.  Kellemes időtöltést kívánunk weblapunk böngészéséhez!

Utánpótlás

Sportszervezet neve: Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület
Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Levelezési cím: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Elnök: B. Sárkány Rita +36(20) 989-9585
Ügyvezető: Sárkány Zoltánné +36 (20) 989-6869
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail: info@tf-budapest.hu

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585

Impresszum

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület-et illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYER Sportegyesület engedélyével lehetséges. A weboldallal kapcsolatos kérdések, hibabejelentések esetén írjon az info@tf-budapest.hu címre.

Kapcsolat

NB1/B

Sportszervezet neve: Tehetseges Fiatalok Kft
Székhely: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Levelezési cím: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Ügyvezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585