banner.jpg

 

Mi is küzdünk a megelőzésért

Október – sajnos negatív értelemben – különleges időszaka az évnek a nők számára, hiszen ez a 31 nap a mellrák elleni küzdelem hónapja. Erre a harcra és ami legalább ilyen fontos: a megelőzésre is szeretné felhívni a figyelmet csapatunk. Ebből az alkalomból a SERCO-TF-Budapest játékosai a Zalaegerszeg elleni mérkőzést megelőző fél órában, a bemelegítésnél rózsaszín pólót viselnek majd, és ugyanilyen ruhadarabot kap ajándékba az első 100 női nézőnk is, aki teljes árú jegyet vásárol. Csapatunk hölgy tagjait is megkérdeztük a kezdeményezéssel kapcsolatban.

Október a nők hónapja, de nem csak a nők, hanem a férfiak figyelmét is szeretnénk felhívni a rák minél korábbi kiszűrésére. A férfiak és a nők kiegészítik egymást, és teljesen más szögből nézik az egész sportágat. 10 éve ugyanez az összetétel irányítja a klubot, és ez a sikerünk egyik titka – vélekedett Sárkány Paula, a SERCO-TF-Budapest ügyvezetője.

 


Most, hogy adódott ez a hatalmas lehetőség az A-csoportos indulással, ráadásul pont október közepére esik az első hazai meccsünk, fontosnak éreztük, hogy ne csak egyénileg, hanem csapat szinten is foglalkozzunk a kezdeményezéssel. Az, hogy egy férfi kosárlabda csapat ilyen mértékben csatlakozik hozzá, köthető ahhoz is, hogy klubunknak kizárólag női vezetői vannak – nyilatkozta B. Sárkány Rita ügyvezető.

Új másodedzőnk, Rónaszéki Szilvia szerint ez egy olyan betegség, amelyet ha időben, a korai stádiumban felismernek, akkor fel lehet belőle gyógyulni. „Ezért is nagyon örülök, hogy a vezetőség fontosnak tartotta felhívni a figyelmet a hölgyek figyelmét felhívni a szűrésre és a megelőzésre. Szerintem sok női nézője is lesz a csapatnak, ha úgy érzik, hogy kapnak valamit. Nem feltétlenül a győzelmekre gondolok, hanem arra, hogy szimpatikus legyen a hölgyeknek a csapat.” Ha sokan jönnek ki a Ludovika Arénába, akkor még több nőnél célba érhet a kezdeményezés.

Az ellenkező nem felismeri és együttérez ezzel a súlyos betegséggel – ezzel pedig tiszteletét fejezi ki a nők felé, a saját édesanyjukat és a körülöttük élő nőket is büszkévé téve. Bárkivel megtörténhet, így fontos felhívni a figyelmet a szűrésekre, hogy megelőzhető a betegség kialakulása, ha időben észreveszik, illetve arra, hogy nem szégyen a mell nélküli test, mert anélkül is ők az életet adó nem, lehetnek szépek és elragadók. Ha egy férfi csapat teszi tiszteletét az ügy komolyságának, szerintem az nem mindennapi cselekedet – ezek Kiss Éva masszőrünk gondolatai.

„Nagyon örülök, hogy a csapat is bekapcsolódik ebbe a kezdeményezésbe. Az akcióval minél több figyelmét felhívjuk a rendszeres szűrésre. Én, mint nő, külön örülök neki, hogy egy férfiakból álló együttes is fontosnak érzi a nők egészségét. Minden alkalommal nagyon várom a meccset, de a mozgalom miatt most különösen izgatott vagyok, hiszen idén a tavalyinál több nő is dolgozik a csapat körül” – mondta Földes Réka, az asztalszemélyzet egyik lelke.

Az összecsapás kezdetén G. Müller Zsuzsanna, korábbi kiváló játékvezető dobja majd fel a labdát.

Rólunk

Köszöntjük Önt a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS kosárlabda csapatának hivatalos honlapján. Folyamatosan bővülő oldalunkon megtalálható minden, a csapatainkkal kapcsolatos fontos információ és elérhetőségeink is.  Kellemes időtöltést kívánunk weblapunk böngészéséhez!

Utánpótlás

Sportszervezet neve: Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület
Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Levelezési cím: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Elnök: B. Sárkány Rita +36(20) 989-9585
Ügyvezető: Sárkány Zoltánné +36 (20) 989-6869
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail: info@tf-budapest.hu

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585

Impresszum

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület-et illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYER Sportegyesület engedélyével lehetséges. A weboldallal kapcsolatos kérdések, hibabejelentések esetén írjon az info@tf-budapest.hu címre.

Kapcsolat

NB1/B

Sportszervezet neve: Tehetseges Fiatalok Kft
Székhely: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Levelezési cím: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Ügyvezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585