banner.jpg

Körről körre magabiztosan

A tavalyi évhez hasonlóan idén is mindkét induló csapatunk kvalifikálta magát a Hepp-kupa legjobb 16 csapata közé. Ennél jobban nem is kell bizonyítanunk, hogy milyen jó munka folyik nálunk.

November 2-án NB2-es csapatunk meccsével kezdődött a hétvége. A MAFCII csapatával találkoztunk, hogy eldőljön, melyik csapat harcolja ki a jogot, hogy folytassa a küzdelmeket, és kinek ér véget a HEPP-kupa idei sorozata. Szoros meccsen, de sikerült kiharcolni a továbbjutást. 80-74 arányban nyertünk. Így ez a csapatunk bejutott a legjobb 16 mezőnyébe.

Rá egy nappal november 3-án NB1b-s csapatunk is pályára lépett a HEPP-kupa sorozatában. Mint címvédőtől, elég magas az elvárás, melyet az összes riválisunk pedzeget, hogy: Idén vajon meddig mehetünk el? Meglepő lett volna, ha nem jutunk be a 16-ba, főleg úgy, hogy ehhez nem is kellett nagyot lépni. A NB2 közép mezőnyében szereplő ELTE-BEAC Újbuda csapatához látogattunk el. A mérkőzés az elvártak szerint alakult, és magabiztosan közel 40 ponttal 51-90-e nyertünk.

Mindösszesen két NB2-es csapat maradt talpon (illetve további egy még kérdéses, hiszen az Újpest Megyeri Tigrisek – Óbudai Kaszások, budapesti rangadót még nem játszották le) így kezd összeállni az úgy nevezett SWEET16 mezőnye. Ott nem más a cél, hogy melyik az a 8 csapat, akik tovább küzdhetnek majd a végső győzelemért.

SWEET16 mezőnye: Bajai KK, SMAFC, Nyíregyháza Blue Sharks, Tehetséges Fiatalok Basketball Players U23 (NB2), HOYA-Pannon Egyetem Veszprém, Nyíregyháza (NB2), Salgótarjáni KSE, Tehetséges Fiatalok Baskatball Players, OSE, Ford-Iváncsics Budafok, PVSK U23, Calle Pudfood Békés, Bajai Bácska FKE, BKG-Prima SE, Vasas Akadémia és au Újpest MT-Óbudai Kaszások páros győztese.

Amíg várunk a következő sorsolásra, hogy mely csapatok ellen küzdhetünk tovább, addig folytatódnak a bajnokságok. Az NB1b és az U20 Oroszlányban lép pályára, míg NB2-es csapatunk TFSE csapatához látogat.


#TFamily

Rólunk

Köszöntjük Önt a TF-Budapest kosárlabda csapatának hivatalos honlapján. Folyamatosan bővülő oldalunkon megtalálható minden, a csapatainkkal kapcsolatos fontos információ és elérhetőségeink is.  Kellemes időtöltést kívánunk weblapunk böngészéséhez!

Impresszum

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Sió-Kosár Utánpótlás Klub-ot illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Sió-Kosár Utánpótlás Klub engedélyével lehetséges. A weboldallal kapcsolatos kérdések, hibabejelentések esetén írjon az admin@khgroup.hu címre.