banner.jpg

Kettős győzelemmel kezdtünk hazai pályán is

A Vásárhelyi Kosársuli látogatott el hozzánk, hogy hazai pályán is megvívjuk első találkozóinkat a 2017/18-as szezonban.

Az U20-as csapatunk kezdett. Izgalmas, fordulatos összecsapáson nyerték meg a fiaink a hazai találkozót. Ez azért volt nagy tett, mert az utóbbi szezonban sem játszottak sok szoros mérkőzést fiataljaink, és így megmutatták az is, hogy „krízis helyzetben” is tudnak koncentráltan játszani. Mely a jövőre vonatkoztatva újabb lehetőségeket nyit meg nekünk. A harmadik elvesztett negyedet a negyedik negyedben tudtuk kompenzálni, és magunk javára fordítottuk a mérkőzést. Bár Filipovic és Búzás kiemelkedőt alkotott, további két játékosunk jutott 10 pont fölé. 82-75-re nyertünk.

A második találkozón jöttek a felnőttek. Egy kiegyensúlyozott magabiztos csapatot láthattunk a pályán, mely végig uralta a mérkőzést. Már az elején elhúztunk, és ugyan voltak hullámvölgyeink, de így is végig vezetve nyertük meg a mérkőzést. 84-69 lett a vége és így tartjuk veretlenségünket.

A mérkőzés végén Kerkai Ákos nyilatkozott.

Jövő hét szerdán a szomszédvárba Törökbálintra látogatunk. Kemény meccs lesz az biztos… mert a két csapat jól ismeri egymást, és szomszéd várak lévén extra motivációt jelent a másik csapat legyőzése.


#TFamily

Rólunk

Köszöntjük Önt a TF-Budapest kosárlabda csapatának hivatalos honlapján. Folyamatosan bővülő oldalunkon megtalálható minden, a csapatainkkal kapcsolatos fontos információ és elérhetőségeink is.  Kellemes időtöltést kívánunk weblapunk böngészéséhez!

Impresszum

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Sió-Kosár Utánpótlás Klub-ot illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Sió-Kosár Utánpótlás Klub engedélyével lehetséges. A weboldallal kapcsolatos kérdések, hibabejelentések esetén írjon az admin@khgroup.hu címre.