banner.jpg

 

Tartalmas nyár van mögöttünk

Eseményekben gazdag időszak volt a nyár, hiszen nyáron sem álltunk le (vagyis nem mindenki tudta pihenéssel és regenerálódással tölteni a nyári időszakot). Hiszen 3 játékosunk is képviselte a klubot válogatott szerelésben.

Ketten Búzás Bence és Filipovic Stefan az U20, míg Beák Gábor a 3x3 magyar felnőtt válogatottba kapott behívást. Nézzük végig milyen eseményeken vagyunk túl…

A Romániában zajló B divíziós U20-as EB ugyan nem úgy sikerült, mint ahogy azt előzetesen tervezték a vezetők, hiszen „csak” 11. helyen zárt a csapatunk, de az védelmükre szóljon, hogy a csapat többsége még jövőre is ebben a korosztályban léphet pályára. Fura a helyzet abból a szempontból, hogy 5 győzelemmel és mindösszesen 3 vereséggel is csak a 11. helyet sikerült megszerezni. A lényeg, hogy a tapasztalatokra és a stabil magra építve jövőre biztosan sok örömet tudnak majd szerezni nekünk a srácok.

 

U20-as férfi válogatott, melyben 2 játékosunk is szerepel, Búzás Bence (8) Filipovic Stefan (21)

 

A 3x3 férfi válogatottunk először is kiharcolta az EB szereplést, ahol az elvárások szerint szerepeltek, hiszen nagyon erős csoportba kerültek (Szerb-Spanyol-Magyar), de a helytállás megvolt. Beák Gábor stabil és megbízható tagja volt a csapatnak.

A felnőtt válogatottunk szereplése mellett sem mehetünk el szó nélkül, hiszen lezajlott a Romániában rendezett Európa Bajnokság, melyen a házigazdákat is magunk mögé utasítva kiharcoltuk a csoportból való továbbjutást, kiharcolva ezzel a legjobb 16-ba kerülést. Majd a későbbi ezüstérmes Szerbia ellen szoros meccsen búcsúztunk (két negyedet megnyertünk, és összességében 8 ponttal kaptunk csak ki – 86-78 – a tényhez hozzátartozik az is, hogy mindössze 27 másodpercig vezettünk a mérkőzésen).

Elkezdődött a nyárvégi felkészülés, ezen időszak zárásaként megszerveztük a SZEZ-On tornát. Második alkalommal rendeztük meg, ezt a szezon nyitó, hat csapatos tornát és idén is tudtunk tanulni belőle. Kerkai Ákos csapatunkból be is került a torna legjobb ötösébe. Egyetlen szomorú esemény árnyékolta csak be a rendezvényt, egy sérülés, melyet Weisz András szenvedett el. Kívánunk neki mielőbbi felépülést.

 

2017/18 Tehetséges Fiatalok Basketball Players csapata

A torna tanulságaival, és meglátásaival készültünk tovább a szezon első megmérettetésére. Hiszen közel a kezdés, ahol elsőként Nagykőrösre látogatunk. Annyit biztosan tudunk ellenfelünkről, hogy az alapszakaszt nem zárták valami fényesen, hiszen negatív lett a mérlegük (10-12), de végeredményben kiharcolták a jogot, hogy idén a Piros csapat tagjai lehessenek. Meglátjuk mi változott nyáron…


#TFamily

Rólunk

Köszöntjük Önt a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS kosárlabda csapatának hivatalos honlapján. Folyamatosan bővülő oldalunkon megtalálható minden, a csapatainkkal kapcsolatos fontos információ és elérhetőségeink is.  Kellemes időtöltést kívánunk weblapunk böngészéséhez!

Utánpótlás

Sportszervezet neve: Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület
Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Levelezési cím: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Elnök: B. Sárkány Rita +36(20) 989-9585
Ügyvezető: Sárkány Zoltánné +36 (20) 989-6869
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail: info@tf-budapest.hu

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585

Impresszum

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület-et illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYER Sportegyesület engedélyével lehetséges. A weboldallal kapcsolatos kérdések, hibabejelentések esetén írjon az info@tf-budapest.hu címre.

Kapcsolat

NB1/B

Sportszervezet neve: Tehetseges Fiatalok Kft
Székhely: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Levelezési cím: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Ügyvezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585