banner.jpg

3x3 EB selejtező

Június 23-24 között rendezik az EB franciaországi selejtezőjét, Poitiers városában, ahol cél a július 6-ai Amszterdami EB részvétel kiharcolása.

A selejtezőn nem lesz könnyű dolga a fiainknak, mert a Holland és a Horvát csapattal vagyunk egy csoportban. A Horvátokról tudjuk, hogy mindig veszélyesek, de a csoport favoritja az előző EB bronzérmese a Holland válogatott. Két csapat jut tovább a csoportból, és aztán következik az egyeneskieséses szakasz. A tornáról egyébként 5 csapat kap jogot az EB-n való részvételre. Tehát a negyeddöntő győztesei és a legjobb vesztes. Abban az esetben ha Hollandia kvalifikációs helyen végezne, akkor az Ő eredményüket kiveszik (egyrészt, mert a legutóbbi EB érmükkel kaptak kvalifikációt, másrészt pedig Holland rendezésű EB lesz, tehát mindkét jogon kaphatnának indulási lehetőséget), és a soron következő rangsorolt kapja meg a jogot.

Szóval szurkoljunk a magyaroknak, és kövessük nyomon Beák Gábor szereplését aki a csapatunkat képviseli a válogatottban.


#TFamily

Rólunk

Köszöntjük Önt a TF-Budapest kosárlabda csapatának hivatalos honlapján. Folyamatosan bővülő oldalunkon megtalálható minden, a csapatainkkal kapcsolatos fontos információ és elérhetőségeink is.  Kellemes időtöltést kívánunk weblapunk böngészéséhez!

Impresszum

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Sió-Kosár Utánpótlás Klub-ot illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Sió-Kosár Utánpótlás Klub engedélyével lehetséges. A weboldallal kapcsolatos kérdések, hibabejelentések esetén írjon az admin@khgroup.hu címre.