banner.jpg

3 kérdés 3 válasz Beák Gáborral

Stílszerűen 3 kérdést szegeztünk Beák Gábornak, aki a 3x3 magyar férfi felnőtt válogatottjában képviseli csapatunkat. Már voltak külföldi tornán is, ahol egyáltalán nem voltak alárendelt szerepben a mieink, és időközben az olimpia felvette programjára a 3x3 küzdelmeket, sokak örömére.

 

TFamily: Két horvátországi megmérettetésen vagytok túl. Mik voltak az eredmények?

BG: Sibenikben bronzérem, Splitben pedig egyetlen ponttal kaptunk ki a döntőben (nem túl fer körülmények között, de ezt most hagyjuk), tehát onnan van egy ezüst.

TFamily: Hogy érezted magad a pályán?

BG: A felkészülés is különleges élmény volt, sok tapasztalatot szereztem. Bár kezdetben kicsit idegen volt tőlem, de egyre jobban megtalálom a helyem, zsákoltam is meccsen már, meg a hármasok is egyre jobban mennek.

TFamily: Mennyivel másabb, mint amihez eddig szoktál? Keményebb, esetleg fizikálisabb?

BG: Sokkal durvább, sokkal gyorsabb, itt egy pillanatnyi kihagyás sem fér bele. Sokkal fizikálisabb is hiszen csak a kemény faultokat fújják le, illetve van amikor még azokat sem.


A rapid beszélgetés után útjára engedtük Gábort, de természetesen nyomon követjük a nyarukat.


#TFamily

Rólunk

Köszöntjük Önt a TF-Budapest kosárlabda csapatának hivatalos honlapján. Folyamatosan bővülő oldalunkon megtalálható minden, a csapatainkkal kapcsolatos fontos információ és elérhetőségeink is.  Kellemes időtöltést kívánunk weblapunk böngészéséhez!

Impresszum

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Sió-Kosár Utánpótlás Klub-ot illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Sió-Kosár Utánpótlás Klub engedélyével lehetséges. A weboldallal kapcsolatos kérdések, hibabejelentések esetén írjon az admin@khgroup.hu címre.