banner.jpg

Meglepetés a felnőtt meccsen

Az U20-as csapat hozta a mérkőzését, az NB1b-s csapatunk viszont vereséget szenvedett, és ezzel már csak matematikai esély maradt a felsőházi rájátszás kiharcolására.

U20-as csapatunk a tőle elvárható magabiztossággal hozta a Bonyhád elleni mérkőzést. A szezoncsúcsot jelentő 128 dobott pont is megsüvegelendő teljesítmény, de ha azt vesszük, hogy ebből 74 pont az első félidőben született, az megmutatja, hogy milyen iramot is mentek fiataljaink. Igazi csapatjátékot láthattunk, hiszen 8 (!) játékosunk termelt kétszámjegyű pontot, és abból is 3-an 20 pont felett végeztek. 10-0-s szezonbeli teljesítményük minden elvárást felülmúl, és igen impozáns teljesítmény.

Felnőtt csapatunkra azonban már kevésbé lehet elmondani ugyanezt. Gyönyörű teljesítményt jelent a Hepp-kupa megnyerése (ezt sem várta senki tőlünk), de a hétvégi játékot látva talán kijelenthető, hogy kicsit elfáradt a csapat a szezon második felére. Még három mérkőzés van hátra, ráadásul kettő nem is a könnyebbek közül, tehát szinte biztos, hogy a felsőházi rájátszás kicsúszott a kezeinkből. Mivel ismerem az edzőt és a játékosokat is, tudom, hogy maguktól is a lehető legjobbat várják el, így azt is tudom, hogy a hátralévő mérkőzéseken a maximumot fogják kihozni magukból, hogy a lehető legjobb eredményt érjék el a szezonban is. Csak bíztatni tudom őket én is!


#TFamily

Rólunk

Köszöntjük Önt a TF-Budapest kosárlabda csapatának hivatalos honlapján. Folyamatosan bővülő oldalunkon megtalálható minden, a csapatainkkal kapcsolatos fontos információ és elérhetőségeink is.  Kellemes időtöltést kívánunk weblapunk böngészéséhez!

Impresszum

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Sió-Kosár Utánpótlás Klub-ot illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Sió-Kosár Utánpótlás Klub engedélyével lehetséges. A weboldallal kapcsolatos kérdések, hibabejelentések esetén írjon az admin@khgroup.hu címre.