banner.jpg

Utazunk Pécsre

Az elvárásnak megfelelően a múltheti SMAFC mérkőzést mindkét osztályban simán hoztuk. A Hepp-kupa után tökéletes visszarázkódás volt. Most azonban Pécsre látogatunk, és mint tudjuk a pécsi együttes otthon kiegyensúlyozott jó teljesítményt nyújt.

Hazai mérkőzésen mindössze 10 ponttal tudtuk megverni a Pécset, tehát lehet mondani, hogy azon a mérkőzésen nem feküdtek nekünk. Pont ezért koncentrálni és figyelni kell, hiszen idén eddig mindösszesen két csapat tudott győzelemmel távozni a Lauber Dezső Városi Sportcsarnokból. Nekünk viszont most minden győzelemre szükségünk van annak érdekében, hogy odaérjünk a felsőházi rájátszásra! Ezzel a mérkőzéssel együtt még 5 forduló van hátra.

Természetesen az U20-as csapatunktól továbbra is a makulátlan mérleg megőrzése az elvárás. Ősszel simán 90-45-re mosták le a pécsieket, és most ha lehet ilyet mondani még jobb formában vannak, tehát joggal várhatjuk el, hogy hozzák a mérkőzést.

A mérkőzések március 5-én vasárnap kerülnek megrendezésre. 15:30-kor az U20 majd 18:00-tól az NB1B. NB2-es csapatunk ma játszik majd hétvégén pihenhetnek. Ott már a rájátszás (a csoport első két helyén végző csapatok mehetnek tovább a rájátszásba) elérése nem reális, mégis a legjobb eredmény elérése miatt hajtanak a srácok, hiszen még az 5-6. hely környékére fel lehet kapaszkodni.


#TFamily

Rólunk

Köszöntjük Önt a TF-Budapest kosárlabda csapatának hivatalos honlapján. Folyamatosan bővülő oldalunkon megtalálható minden, a csapatainkkal kapcsolatos fontos információ és elérhetőségeink is.  Kellemes időtöltést kívánunk weblapunk böngészéséhez!

Impresszum

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Sió-Kosár Utánpótlás Klub-ot illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Sió-Kosár Utánpótlás Klub engedélyével lehetséges. A weboldallal kapcsolatos kérdések, hibabejelentések esetén írjon az admin@khgroup.hu címre.