banner.jpg

Lendületből kell behúzni

Egy hete, hogy megnyertük a Hepp-kupát, de a munka nem áll meg. A Hepp-kupa magasba emelése óta két NB2-es meccs lement, és most pedig jönnek hozzánk Sopronból.

Ezt szeretjük, amikor zajlanak az események. Két simának nevezhető győzelmet aratott az NB2-es csapatunk, ily a tabellán fölfele mozdult el. Az NB1b-s csapatunknak is ez a célja, hogy feljebb lépjen a tabellán. Ehhez azonban most nyernünk kell a SMAFC-NYME ellen. Idegenben ősszel, simán 20 ponttal tudtuk behúzni, így most sem várunk szorosabb meccset. Főleg, hogy 1-7-es mutatóval érkeznek hozzánk a vendégeink. Február 25-én szombaton 18:30-tól van a felnőtt meccs, míg 16:00-tól az utánpótlás csapat léppályára, a megszokottak szerint. U20-as csapatunktól elvárás most már, hogy folytassa útját tovább, magabiztosan a tabella élén. NB2-es csapatunk pedig ezen a hétvégén pihenhet egyet.


#TFamily

Rólunk

Köszöntjük Önt a TF-Budapest kosárlabda csapatának hivatalos honlapján. Folyamatosan bővülő oldalunkon megtalálható minden, a csapatainkkal kapcsolatos fontos információ és elérhetőségeink is.  Kellemes időtöltést kívánunk weblapunk böngészéséhez!

Impresszum

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Sió-Kosár Utánpótlás Klub-ot illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Sió-Kosár Utánpótlás Klub engedélyével lehetséges. A weboldallal kapcsolatos kérdések, hibabejelentések esetén írjon az admin@khgroup.hu címre.