banner.jpg

Ha valamikor, akkor most nagyon kell!

Hétvégén három mérkőzésünk lesz hazai pályán. Szombaton kettő (NB1b és az U20), majd vasárnap egy (NB2). Egyik sem ígérkezik könnyű csatának, de közel sem lehetetlen a bravúr, hogy mindhárom meccsen itthon tartsuk a piros jegyzőkönyvet.

Szokás szerint az U20 csapat kezdi a megmérettetést. Abból a szempontból érdekes mérkőzés lehet, hogy a Veszprém fiataljai jobb statisztikával rendelkeznek idegenben, mint a hazai pályájukon. Mégis mondhatni hidegzuhany lenne, ha meglepnének minket itthon. Idegenben ősszel közel 20 ponttal tudtunk nyerni. A megszokott időben szombaton 16.00-kor dobják a labdát a fiatal titánok összecsapásán.

Az NB1b-ben már közel sem egyértelmű a papírforma. Bár jelenleg a Veszprém vezeti a csoportunkat, de ősszel is szoros meccsen a végjátékban tudtak legyűrni minket, és az biztosan kijelenthető, hogy most sem várjuk őket feltett kézzel. A legutóbbi győri vereség után, amúgy is nagyon kell a javítás. Itt a nagyszerű alkalom! 12 mérkőzéses győzelmi szériával érkezik hozzánk a vendég alakulat, kérdés, hogy ezt folytatják-e vagy beletörik a „bicskájuk” a kőkemény védelmünkbe, ami már sokaknak okozott problémát idén is. Szombaton 18.30-kor dobják a labdát ezen a találkozón.

Vasárnap 17.00-tól fiatal csapatok összecsapása lesz látható, a kilátogató közönség részére, hiszen két U23-as csapat feszül egymásnak. A Honvéd U23 látogat hozzánk az NB2-es bajnoki forduló soron következő mérkőzésén. Jó iramú, kőkemény mérkőzés várható itt is, ami mind a három hétvégi összecsapásunkra elmondható.


#TFamily

Rólunk

Köszöntjük Önt a TF-Budapest kosárlabda csapatának hivatalos honlapján. Folyamatosan bővülő oldalunkon megtalálható minden, a csapatainkkal kapcsolatos fontos információ és elérhetőségeink is.  Kellemes időtöltést kívánunk weblapunk böngészéséhez!

Impresszum

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Sió-Kosár Utánpótlás Klub-ot illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Sió-Kosár Utánpótlás Klub engedélyével lehetséges. A weboldallal kapcsolatos kérdések, hibabejelentések esetén írjon az admin@khgroup.hu címre.