banner.jpg

Az első tipp bejött

A hétvégén három mérkőzésen is pályára léptünk, kettő az elvárásnak megfelelő volt, de a három találkozóból kettőn mégis vesztesként jöttünk le a pályáról.

A továbbra is veretlen U20as csapatunk kezdte a sort. Az NB1b nyugati csoportjának első helyén vagyunk továbbra is, és magabiztosan tartjuk a pozíciónkat. Most sem volt egy pillanatig sem kérdéses a győztes csapat. 1 pont híján annyi pontot kaptunk, mint az őszi fordulóban, míg támadójátékunk tovább javult, és 14 ponttal többet tudtunk dobni, mint ősszel. 64-108-as győzelmünkkel tovább folytattuk az immáron 12 mérkőzés óta (az év eleje óta) tartó győzelmi szériánkat.

Az NB1b-s fiúk már korántsem teljesítettek az elvárások szerint. Az első félidőben még kiegyenlített volt a játék, és a csapatok fej-fej mellett haladtak (sőt a félidőben még egypontos vezetés birtokában mehettünk az öltözőbe), ám a második félidőben megváltozott a játék képe, mely nem nekünk kedvezett. A mérkőzésen összesen 31 rádobott hárompontos kísérletünkből összesen 9 talált célt, és a lepattanó csatát is rendre elveszítettük. Ez a két mutató elég volt ahhoz, hogy a mérkőzést elveszítsük… 82-68-ra nyert a Győr. Ezzel szinte behozhatatlannak tűnik a Győr lépéselőnye, mely a csoport 3. helyét jelentené nekünk. A felsőházba való bejutásunk még simán meglehet, hiszen ott a csoport első 4 helyezettje küzd tovább. Tehát fel a fejjel és előre, a cél továbbra is a felsőházba bejutás.

A vasárnap esti NB2-es mérkőzés tétje a szintfelmérés volt, mint ahogy azt írtuk is, hiszen vitathatatlanul az NB2 egyik legjobb csapatához a Vasas Akadémia II-höz látogattunk, akik veretlenül vezetik a csoportot, és talán a bajnoki cím legnyilvánvalóbb várományosai… Ennek ellenére, nem játszottunk alárendelt szerepben. A mérkőzés kiegyenlített volt, bár végig a Vasas vezetett, nem sikerült leszakítania minket magáról, így a helytállás és a szintfelmérő tekintetében a vereség ellenére is szépen teljesítettünk. 70-55-ös eredménnyel, eddig a szezon legkisebb arányú győzelmére kényszerítettük a Vasast.


#TFamily

Rólunk

Köszöntjük Önt a TF-Budapest kosárlabda csapatának hivatalos honlapján. Folyamatosan bővülő oldalunkon megtalálható minden, a csapatainkkal kapcsolatos fontos információ és elérhetőségeink is.  Kellemes időtöltést kívánunk weblapunk böngészéséhez!

Impresszum

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Sió-Kosár Utánpótlás Klub-ot illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Sió-Kosár Utánpótlás Klub engedélyével lehetséges. A weboldallal kapcsolatos kérdések, hibabejelentések esetén írjon az admin@khgroup.hu címre.