banner.jpg

Visszavágóra felkészülve

A héten vasárnap (január 15-én) Fehérvárra látogat a felnőtt csapatunk, és elkezdi az NB1b-s alapszakasz második etapját. Nem kell többet hozni, mint az első fordulóban. Hiszen ott 40 ponttal sikerült nyernünk. Az U20-asok pihennek, az NB2 pedig hétközi fordulóban folytatja a bajnokságot

Az U20-as csapatunk pihen hiszen egyedülálló módon az Alba-Fehérvár csapatánál nincs U20-as csapat. Nyugodt szívvel jelenthetjük ki, hogy a találkozó esélyeseként lépünk pályára, hiszen mi a felsőházért küzdünk míg ellenfelünk stabilan a tabella utolsó helyén székel. Az első fordulóbeli találkozón az első negyedben egál volt, utána viszont kényelmes előnyt építettünk ki, és 40 ponttal nyertük a találkozót. Az eredményeik alapján azóta sem erősödtek meg. Koncentrált és fegyelmezett játékkal nem lehet gond.

NB2-es csapatunk hétközi fordulóban, jövőhét csütörtökön játszik Csepelen. A csepeli alakulat rutinos jó játékosokból áll, akik ha jó napot fognak ki, akkor extra dobóformára is képesek. A legjobb és legeredményesebb fegyverünk ellenük a sebesség és a szívós védekezés lehet.


#TFamily

Rólunk

Köszöntjük Önt a TF-Budapest kosárlabda csapatának hivatalos honlapján. Folyamatosan bővülő oldalunkon megtalálható minden, a csapatainkkal kapcsolatos fontos információ és elérhetőségeink is.  Kellemes időtöltést kívánunk weblapunk böngészéséhez!

Impresszum

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Sió-Kosár Utánpótlás Klub-ot illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Sió-Kosár Utánpótlás Klub engedélyével lehetséges. A weboldallal kapcsolatos kérdések, hibabejelentések esetén írjon az admin@khgroup.hu címre.