banner.jpg

Három meccs a hétvégén és egy a hét elején

Négy meccsen lépnek pályára csapataink a hétvégén. Október 7-én pénteken Veszprémbe látogat NB1b és az U20-as csapatunk. A legnézettebb csapatunk javítani szeretne a múltheti vereség után, míg a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém alakulata idén az első hazai győzelmének megszerzésére készül, azok után, hogy a legutóbbi fordulóban győzni tudott a Budafok otthonában, így megszakította idei nyeretlenségét. Az NB1b-s mérkőzés október 7-én 17:00-kor kezdődik.

Az U20-a srácok dolga a tabellára tekintve könnyebbnek tűnik, bár ennyire a bajnokság elején nem mindig mérvadó a tabellán elfoglalt helyzet. A mieink igyekeznek megőrizni a veretlenségüket, míg a hazaiak igyekeznek megszakítani nyeretlenségi szériájukat… Innen vagy onnan nézve mindkét csapatnak megvan a maga célja és ezért biztosan izgalmas mérkőzést láthatunk majd. Az U20-as mérkőzés október 7-én 19:00-kor kezdődik.

A pénteki meccsek még talán a lábakban lesznek, de NB1b-s csapatunk ismét pályára lép október 9-én vasárnap a Hepp-kupa keretein belül. Talán a sors fintora, hogy az NB2-es MAFC OB csapatához látogat a legmagasabb osztályban szereplő csapatunk (a MAFC OB ellen nyert a múlt hétvégén NB2-es csapatunk simán) Merim szempontjából biztosan érdekes lesz a szituáció, hogy az ellenfél mezében is 4-5 tanítványa fog pályára lépni. A Hepp-kupa mérkőzés október 9-én 20:00-kor kezdődik a Menyecske utcai teremben.

NB2-es csapatunk is pályára lép a Hepp-kupa keretein belül. Ez esetben a Ceglédi KE látogat el hozzánk egy hangulatos kedd esti mérkőzésre. A Ceglédi alakulat ugyan nagy változáson ment keresztül, de fiatalos pörgős játékra lehet tőlük számítani. A mi hazai pályánkon október 11-én kedden 19.00-tól kezdődő mérkőzésen kiderül, hogy NB1b-s csapatunk után (azt szinte biztosra vehetjük, hogy ők tovább jutnak) NB2-es fiaink is bekerülnek-e a legjobb 32 közé.

Ezzel a 4 mérkőzéssel lépunk túl a most következő hétvégén, és kezdjük meg a jövőhetet.

#TFamily

Rólunk

Köszöntjük Önt a TF-Budapest kosárlabda csapatának hivatalos honlapján. Folyamatosan bővülő oldalunkon megtalálható minden, a csapatainkkal kapcsolatos fontos információ és elérhetőségeink is.  Kellemes időtöltést kívánunk weblapunk böngészéséhez!

Impresszum

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Sió-Kosár Utánpótlás Klub-ot illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Sió-Kosár Utánpótlás Klub engedélyével lehetséges. A weboldallal kapcsolatos kérdések, hibabejelentések esetén írjon az admin@khgroup.hu címre.