banner.jpg

6. helyen zártuk az alapszakaszt az NB1/b Nyugati csoportjában

A remek első félév után a szezon második felében kicsit visszaestünk, de az előző évekhez képest jelentősen átalakuló és megfiatalodó csapatunk így is kiélezett meccseket vívott az élcsapatokkal.

Az idei évben csapatunk két vezére Beák Gábor és Szobi Dani volt, akik remek számokat produkáltak. A folytatásban, a középházi keresztbejátszás következik, ahol a MEAFC csapata lesz az ellenfelünk.

Rólunk

Köszöntjük Önt a TF-Budapest kosárlabda csapatának hivatalos honlapján. Folyamatosan bővülő oldalunkon megtalálható minden, a csapatainkkal kapcsolatos fontos információ és elérhetőségeink is.  Kellemes időtöltést kívánunk weblapunk böngészéséhez!

Impresszum

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Sió-Kosár Utánpótlás Klub-ot illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Sió-Kosár Utánpótlás Klub engedélyével lehetséges. A weboldallal kapcsolatos kérdések, hibabejelentések esetén írjon az admin@khgroup.hu címre.