banner.jpg

Győzelemmel kezdtük az évet

Az év első mérkőzésén sikerült megőriznünk hazai veretlenségünket! Az ünnepek alatti folyamatos edzések és remek egyéni teljesítmények után győztük le a Pápa csapatát. Beák Gábor játéka sokáig kétséges volt, ugyanis decemberben kézközépcsont törést szenvedett. Végül vállalta a játékot és 7/11-es triplamutatóval zárt! Szobi Dani szezon (és vélhetően karrier) csúcsot jelentő 10 labdát szerzett! Szép volt fiúk!

Rólunk

Köszöntjük Önt a TF-Budapest kosárlabda csapatának hivatalos honlapján. Folyamatosan bővülő oldalunkon megtalálható minden, a csapatainkkal kapcsolatos fontos információ és elérhetőségeink is.  Kellemes időtöltést kívánunk weblapunk böngészéséhez!

Impresszum

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Sió-Kosár Utánpótlás Klub-ot illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Sió-Kosár Utánpótlás Klub engedélyével lehetséges. A weboldallal kapcsolatos kérdések, hibabejelentések esetén írjon az admin@khgroup.hu címre.