banner.jpg

Átalakulóban a keret

Moravcsik Áron, Debreceni Dani, Katona Robi, Béres Dávid és Major Előd is elköszönt csapatunktól.

  

Tekintsünk kicsit vissza a nyárra és a csapat körüli játékosmozgásokra.

Csapatunk már javában készül a következő idényre. Az ausztriai edzőtábor után a héten már az első edzőmérkőzés következik.

Felnőtt csapatunk keretéből 5 játékos távozott. Moravcsik Áron és Debreceni Dani az NB1/A csoportjában kezdheti meg a szezont! Áron, a Szeged csapatában töltött sikeres próbajáték után biztosította helyét az első osztályban, míg Dani Budapesten marad és a MAFC csapatát erősíti a következő szezonban.

Katona Robi az NB1/B nyugati csoportjában komoly átalakuláson áteső, ambiciózus Vasas játékosa lesz, míg Béres Dávid keletre veszi az irányt és Salgótarjánban folytatja pályafutását.

Major Előd a szezont az NB II-ben kezdi meg.

Sok sikert kívánunk mindenkinek!

Hamarosan beszámolunk az érkezőkről is! #TFamily

Rólunk

Köszöntjük Önt a TF-Budapest kosárlabda csapatának hivatalos honlapján. Folyamatosan bővülő oldalunkon megtalálható minden, a csapatainkkal kapcsolatos fontos információ és elérhetőségeink is.  Kellemes időtöltést kívánunk weblapunk böngészéséhez!

Impresszum

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Sió-Kosár Utánpótlás Klub-ot illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Sió-Kosár Utánpótlás Klub engedélyével lehetséges. A weboldallal kapcsolatos kérdések, hibabejelentések esetén írjon az admin@khgroup.hu címre.